0 instellingen geselecteerd

U kunt uw schenkingsovereenkomst in vijf stappen online aanvragen. Door te klikken op het icoon krijgt u extra uitleg over de betreffende stap. Uw persoonsgegevens dienen exact hetzelfde te zijn als uw paspoort of identiteitsbewijs. Na afronding van uw aanvraag ontvangt u direct een concept akte + een volmacht per e-mail.


1. Uw schenkingsovereenkomst
Vul hieronder van links van rechts in, de naam van de instelling, jaarbedrag, periode en ingangsjaar in.
  • U kunt slechts instellingen invoeren die aangemeld zijn bij Schenkservice. Wordt de instelling niet weergegeven na het invullen van de naam, klik dan op “Uw instelling niet gevonden”.
  • Minimum bedrag is afhankelijk van het aantal instellingen die u selecteert. Wanneer u meerdere instellingen opneemt in een akte, wordt het minimum bedrag na het toevoegen van de tweede regel verlaagd.
  • Het jaarbedrag is het bedrag wat u jaarlijks wenst te schenken aan de instelling in dezelfde regel.
  • De akte heeft een minimale looptijd van vijf jaar. U kunt ervoor kiezen om de akte voor een langere looptijd af te sluiten. Ook kunt u kiezen voor 5+. Bij 5+ sluit u de akte voor onbepaalde tijd af (minimum looptijd van vijf jaar). Na ommekomst van de 5 verplichte jaren ontstaat de mogelijkheid om de akte op te zeggen door een schriftelijke verklaring. Zegt u de akte niet op dan blijft de jaarlijkse uitkering volledig aftrekbaar als periodieke gift.
  • Per instelling kunt u een ingangsjaar selecteren.
  Naam instelling Minimum
schenking
Bedrag
per jaar
Periode
in jaren
Ingangs-
jaar
 
50,-
€ 
,-

2. Uw gegevens

Over uw partner

3. Adresgegevens

4. Gegevens voor de betaling en ondertekening

5. Opmerkingen plaatsen en verzenden